A Bálint Analitika Kft Laboratóriumi vizsgálata alapján, igazoltan 1490 mg / 100 gramm hatóanyag (Timokinon) tartalom van az általunk gyártott feketeköménymag olajunkban! Jegyzőkönyv a képek között!

A Szlovák kormány kiadott egy hivatalos nyilatkozatot. Ez szerint a COVID természetes kezelésére többek között a NIGELLA SATIVA azaz a feketekömény ajánlott. A képek között megtalálható az ajánlás. Pirossal bekeretezve az ide vonatkozó rész.

Erős gombaölő hatást tulajdonítanak neki, Csökentheti a vérnyomást csakúgy, mint a koleszterinszintet is. Jó hatással lehet az asztmára. Úgy gondolják, hogy a fekete magolaj rákellenes tulajdonságokkal is rendelkezik.

Az elmúlt két évben kipróbáltunk több származási helyről beszerzett magot (Szíria, Egyiptom, India). Sikerült meggyőzödnünk arról, hogy a legnagyobb hatóanyag tartalom az Indiai feketeköménymagban van. Ennek az illóolaj tartalma is olyan magas, hogy amikor préseljük, már az üzem közvetlen környezetében is lehet érezni. Onnan lehet ezt megállapítani, hogy ennek a legintenzívebb az íze. Ugyan igaz, hogy ez a fajta mag kb 1 euróval drágább, mint a társai, de akkor is inkább ebből dolgozunk, mert a minőséget tartjuk szem előtt.

 

Őrizze meg egészségét, szépségét feketeköménymag olajjal! 1490mg/100g hatóanyagtartalommal

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
olcsobbat.hu