Étkezési célra:
A parajdi sót a Magyar Gasztronómiai Egyesület 2015-ben aranyszalag díjjal jutalmazta, mint kiemelkedő gasztronómiai termék. A termékünk kiválóságát dicséri, hogy a Bocuse d’Or lyoni szakács világbajnokságon a magyar szakács csapat Széll Tamás vezetésével is ezt a sót használta. A parajdi sónk specifikációval rendelkezik, és adalékanyagmentes, 84-féle értékes ásványi anyaggal. A gasztronómiai értékét a parajdi sónak egyre inkább fedezik fel az éttermeken kívül pékségek, disznóvágáshoz, húsüzemek, savanyúság előállító cégek.
- Adalékanyagmentes
- Csomósodásgátló mentes
- Iszapmentes
- Díjnyertes só
A parajdi sót nem csak gasztronómiai értéke miatt szeretjük, hanem gyógyhatása is kiváló. Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a dézsa fürdőzés, melyhez a legkiválóbb só a 84 féle ásványi anyaggal rendelkező, iszapmentes parajdi só. Termékünk világosszürke 2-es szemcseméretű étkezési só, amit mechanikai őrléssel állítanak elő, mindenféle adalékanyag nélkül. Iszapmentessége miatt a dézsát kevésbé koszolja, víztelenítése után könnyebb, és rövidebb idő kitisztítani.
Dézsafürdőzés előnyei
Reumatikus és ízületi bántalmak
- Asztma
- Légúti megbetegedések, légcsőhurut
- Nőgyógyászati problémák
- Gyulladások, csontbetegségek
- Izomzúzódás, izomsorvadás, izomgörcs
- Bőr elszarusodása