Bagoila Hidegen Sajtolt Barackmagolaj 250 ml díszüveg

Bagoila Hidegen Sajtolt Barackmagolaj 250 ml díszüveg

Bagoila Hidegen Sajtolt Barackmagolaj 250 ml díszüveg

2 250 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Segíthet a vér ideális PH értékének beállításában, a rákos sejtek elpusztításában, támogatja szervezetünk immunrendszerét, külsőleg is kiválóan használható, úgymint bőr és hajápolóként.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Ez a mennyiség napi 2 teáskanál.

A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Érdekesség, hogy létezik egy törzs a Himalájában, melynek neve Hunza – törzs. Ezen törzsben egy világhírű brit sebész dr. Robert McCarrison végzett kutatásokat, mivel megfigyelték, hogy a törzsben élő emberek nem ismerik a rákos megbetegedéseket és nagyon hosszú életűek, átlagosan 100 év. Kutatása során kiderült, hogy sok barackmagot fogyasztanak, mind nyers illetve olaj formájában is kozmetikumokhoz, sütéshez, főzéshez. A kutatás folytatásában a barackmag vizsgálata következett, melyből megállapítást nyert, hogy magas a nitrilozidok (B17 vitamin) tartalmúak.

A B 17-vitamin molekulája két részből áll, a benzaldehid - ből és a cianid - ból. Ezek szorosan összeköttetésben vannak egymással. Mindenki tudja, hogy a cianid akár mérgező is lehet és nagy mennyiségben halálos. Azonban a természetes eredetű B 17-vitamin nem lép kémiai reakcióba, nem káros az egészséges élő sejtekre. Csak egyetlen vegyület képes felszabadítani a cianidot a B 17-vitaminból ez az enzim pedig a betaglükozidaz. Ha a B 17-vitamin érintkezésbe lép ezen enzim víz jelenlétében, nemcsak a cianid, hanem a benzaldehid is felszabadul. A nyitó enzim, a betaglükozidaz szerencsére a szervezetünkben nincs jelen veszélyes mennyiségben, csak a rákos sejtekben. Ezáltal a B 17-vitamin felbomlik a rákos sejtek területén és kifejti mérgező tartalmát, de csak ezen a területen, így pusztítva a rákos sejteket. Szervezetünkben jelen van egy másik fontos enzim is, a radonez. Más néven védekező, mivel képes a cianidot semlegesíteni, amely azonnal tiocianat – tá alakul. A radonez nagy mennyiségben megtalálható mindenütt a testünkben, kivéve a rákos sejtek területén, így nem védi meg azokat a cianidtól. Ezen felfedezések dr Allen E. Banik szemorvosnak köszönhetőek.

Kijelenteni természetesen nem lehet, hogy a barackmagolaj a rák ellenszere, de ami biztos, hogy a megelőzésben fontos szerepe lehet.

A barackmag olaj továbbá jótékony hatással lehet a magas vérnyomásra.

Bizonyított tény, hogy a barackmagok fogyasztása segíthet fenntartani a vér kissé lúgos, ideális pH-értékét (7,4 körüli érték).

Külsőleg is kiválóan használható, úgymint bőr és hajápolóként.

Támogatja szervezetünk immunrendszerét.

Ajánlott napi adag 2 teáskanál.

Íze teljesen semleges, enyhén utal a barackmag ízére.

 

Termékeink nyomokban tartalmazhatnak mandulát, szezámmagot, diót!

 

Vásároljon kedvére és váljék egészségére!

Adatok
Cikkszám
BARACK0_25DISZ
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!